Mali Zeleni opleo po svima: “Sampaoli je lažnjak, a Icardi krade žene”

Mali Zeleni opleo po svima: “Sampaoli je lažnjak, a Icardi krade žene”

Maradona je opleo i po Argentinskom nogometnom savezu, a neokrznut je ostao jedino Leo Messi.

Diego Maradona

Jedan od najboljih nogometaša svih vremena Diego Maradona oštro je kritizirao izbornika argentinske reprezentacije Jorgea Sampaolija, čelnike saveza, ali i napadača Intera Maura Icardija kazavši kako u redovima ‘Gauča’ nema igrača koji razumije Lionela Messija.

“Sampaoli je lažnjak koji misli da je veći nego što je, Icardi igra u reprezentaciji samo zbog svoje žene, u reprezentaciji nema igrača koji razumije Lionela Messija, a on ne može sve sam,” poručila je argentinska legenda.

Maradona je otkrio kako ga je Sampaoli zvao kada je preuzeo Sevillu kako bi zajedno sudjelovalo u tom projektu, međutim kada je preuzeo reprezentaciju prestao mu se javljati.

“Kada je preuzeo reprezentaciju zaboravio je moje ime. Nikada ne bi radio s ljudima koji su lažnjaci i koji se pretvaraju većim nego što jesu. Ne slažem se s njim, niti s predsjednikom saveza Claudiom Tapijom. Kako je moguće da savez plaća izbornika pet milijuna eura, a jedva smo izborili svjetsko prvenstvo,” kazao je Maradona.

Na udaru se našao i napadač Intera Mauro Icardi.

“On igra u reprezentaciji jedino zbog svoje žene Wande koja želi biti njegov menadžer. Ona je zvala bivše izbornike Gerarda MartinaEdgarda Bauzu, zvala je i njihove pomoćnike te tražila da Icardi igra. Siguran sam kako je zvala i Sampaolija. To je prljavo. Ne možete izbrisati Aguera, a pozvati Icardija koji prijateljima krade žene,” smatra Maradona.

Icardi je prije četiri godine ‘oteo’ Wandu Neru, ženu svom najboljem prijatelju i tadašnjem suigraču Maxiju Lopezu.

“Jako dobro znam što govorim,” kazao je “mali zeleni” koji smatra kako je Messi velikan bez obzira što nije slavio na World Cupu.

“Obožavam Messija i za mene je on nogometni velikan. Ne moraš osvojiti SP da bi bio veliki. On je to već sada.”

Maradona smatra kako Messi nema s kime igrati u reprezentaciji.

“U reprezentaciji nema igrača koji ga razumije. Najbolje se razumije s Aguerom, ali njega nema u reprezentaciji. Na crnoj listi je i Carlos Tevez. Dybala je odličan igrač, ali je na drugoj valnoj dužini. On u reprezentaciji mora pokazati i tehniku, a ne samo atletizam.”

Maradona je kritizirao i čelnike Argentinskog saveza kazavši kako se u svim uzrastima radi loše.

“Nema nas nigdje. Nema nas u U-15, U-20, nema nas nigdje,” zaključio je Maradona.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.