Malinska domaćin državnog prvenstva u stolnom tenisu za osobe s invaliditetom

Malinska domaćin državnog prvenstva u stolnom tenisu za osobe s invaliditetom

Prema očekivanjima trebalo bi nastupiti više od 300 natjecateljica i natjecatelja iz cijele države

Ilustracija/Getty Images

Malinska na Krku početkom travnja bit će domaćin državnog prvenstva u stolnom tenisu za osobe s invaliditetom. Organizator prvenstva je Hrvatski stolnoteniski savez osoba s invaliditetom, domaćin je Stolnoteniski klub Malinska-Dubašnica, a natjecanje će se odvijati u školskoj sportskoj dvorani u Malinskoj.

Prema očekivanjima trebalo bi nastupiti više od 300 natjecateljica i natjecatelja iz cijele države. Glavni favorit natjecanja je Stolnoteniski klub invalida URIHO, koji bi prema najavama trebao suvereno, kao i dosadašnjih godina, odnijeti ukupnu pobjedu.

Gotovo sigurno će biti zlatni u tri do četiri kategorije, zatim u juniorskoj i, naravno, onoj u kojoj nastupa njihova Sandra Paović koja je u rujnu 2013. okrunjena za europsku prvakinju. O njihovom dobrom radu govori i činjenica kako će za njih doći igrati Jozić koji živi u Litvi. Ekipa Stolnoteniskog kluba invalida URIHO na prvenstvo dovodi 33 stolnotenisačice i stolnotenisača i nekolicinu djelatnika ustanove URIHO koji će nesumnjivo bučno navijati za svoje ljubimce te njihovu trenericu Ivanu Knežević Šambić. Prema najavama trebao bi ih doći bodriti i zagrebački gradonačelnik Milan Bandić koji će ostati pogledati prijateljski susret između Hrvatske i Srbije.

preuzeto s in-portal (http://www.in-portal.hr/clanak/uskoro-krece-drzavno-prvenstvo-u-stolnom-tenisu-za-osobe-s-invaliditetom)

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.