Malonogometni Kup Hrvatske: Futsal Dinamo, Split Tommy i Vrgorac prvi polufinalisti

Malonogometni Kup Hrvatske: Futsal Dinamo, Split Tommy i Vrgorac prvi polufinalisti

Favoriti nisu imali problema.

Foto: Crofutsal.com

Nakon što se uvjerljivom 9:1 pobjedom momčad Futsal Dinama plasirala u polufinale Kupa Hrvatske pobjedom nad Alumnusom, ušla je u Final Four.

Bila je ovo četvrta pobjeda Zagrepčana nad Alumnusom u Kupu, a najviše je u sjećanju ostala ona iz 2014. godine, kada je Dinamo kao drugoligaš s dva pogotka u posljednjih 60 sekundi preokrenuo rezultat i izbacio prvaka Hrvatske.

Zanimljive podatke iznijela je službena stranica kluba, a tiču se financijskog izvještaja za prethodnu, 2017. godinu. Naime, Futsal Dinamo je u prošloj godini imao rekordnih 1 361 566 kuna, što je za čak 30 posto bolje od 2016. godine.

Najveći dio prihoda dolazi od sponzorstva, a zbog organizacije Trofeja Dinamo te velikih zakupnina dvorana, zabilježen je i rekordan rashod kluba od 1 356 872 kune. No, trend poslovanja nastavljen je u plusu, što je u konačnici i najbitnije.

Vrijedi spomenuti i kako su u ostale dvije utakmice četvrtfinala malonogometnog Kupa Hrvatske Split Tommy i Vrgorac očekivano s 10:0 i 2:1 pobijedili i izbacili Aureliju, odnosno Torcidu. Posljednjeg polufinalista saznat ćemo večeras, kad se od 20 sati sastaju Našice i Petrinjčica.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.