Mamić: “Ćorić može ići za 15-20 milijuna eura”

Mamić: “Ćorić može ići za 15-20 milijuna eura”

Zoran Mamić istaknuo je cijenu za Antu Ćorića...

Zoran Mamić/Foto: Gettyimages

Dinamov ulazak u Ligu prvaka, prvi poslije nes(p)retnog sudjelovanja 2012. godine, promptno je svrnuo nove poglede stranih emisara na Maksimir i njegove talente.

Svjestan je toga i trener zagrebačke momčadi Zoran Mamić. “Otkako sam u klubu ne pamtim da je bilo ovoliko ponuda za naše igrače kao ove sezone! No, svima smo rekli ne. Osim ako ne dođe ponuda koja će nas izuti iz cipela, a takve još nije bilo…”

Porto je, poznato je, poprilično zagrizao za mladoga Antu Ćorića, pojavile su se indicije da će ga na ljeto pokušati dovesti za 10 milijuna eura, a Mamić mlađi o tome kaže sljedeće: “Ponuda ima za sve igrače. Koja bi nas zadovoljila? Možda bismo Ćorića pustili za 15 ili 20 milijuna eura. Htjeli bismo da s nama ostane što dulje, ali kad gledamo realno – ne možemo takvoga igrača ni držati predugo.”

“Sad nam ostaje vidjeti hoće li ponuda koja je ‘ponuđena’ preko medija zaista i stići na našu adresu”, dodao je te se kratko okrenuo i sljedećim ispitima u Ligi prvaka kontra Arsenala i Bayerna. “Već sutra pomoćnici kreću sa skautiranjem, okrećemo se Arsenalu i Bayernu”, zaključio je Mamić.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.