Mamić: “Dobro je što se Špaco vratio”

Mamić: “Dobro je što se Špaco vratio”

Trener zagrebačkog Dinama Zoran Mamić zadovoljan je što se u hrvatski nogomet vratio Stanko Poklepović...

Zoran Mamić/Foto: Gettyimages

Zagrebački Dinamo u nedjelju očekuje uvijek zahtjevno gostovanju u osječkom Gradskom vrtu, a trener modrih Zoran Mamić Ivi Šušku suprotstavit će trenutačno najbolji sastav, pojačan pridošlicom Domagojem Pavičićem.

“U posljednje tri utakmice protiv Osijeka postigao sam isto toliko pogodaka, a sutra očekujem da ispunimo zahtjeve koje će trener staviti pred nas te kući ponesemo nova tri boda. U Osijeku će nas sigurno dočekati težak teren, no to nam ne smije predstavljati problem”, kazao je Pavičić, koji se ovoga zimskog prijelaznog roka u Dinamo vratio iz Lokomotive.

Mamić je svjestan što je trenerska promjena značila Osijeku. “Očekuje nas susret protiv suparnika koji je nedavno promijenio trenera te odmah pokazao pozitivan pomak, ostvario vrijednu i veliku pobjedu protiv Splita. Šušak je dokazano iskusan stručnjak, a Osijek je u toj utakmici pokazao koliko može biti agresivan, čvrst i opasan.”

Plan za utakmicu je jasan. “Od samoga početka nastojat ćemo dominirati travnjakom, a prema suparniku imamo veliki respekt. Motivirani su i borbeni, ali ne bismo trebali imati problema ako budemo pravi. Ne sumnjam u svoje momke i siguran sam da ćemo se predstaviti u dobrom izdanju, kao i dizati kvalitetu igre iz kola u kolo.”

Mlađi Mamić prokomentirao je i trenersku smjenu u Hajduku. “Ne znam je li Poklepovićev dolazak logična odluka, no sigurno je da je čovjek ogromnog iskustva koji ima veliko znanje i snažnu želju za uspjehom. Što se mene tiče, svakako je pozitivno što se Špaco vratio u hrvatski nogomet.”

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.