Mamić: “Henriquez može u United za 20 milijuna eura”

Mamić: “Henriquez može u United za 20 milijuna eura”

Ako United želi Henriqueza, morat će ga - masno platiti.

Zoran Mamić/Foto: Gettyimages

Dinamo se priprema za prvenstveni okršaj sa Splitom, u kojemu modri imaju prigodu s nova tri boda i službeno osigurati novi naslov prvaka Hrvatske.

Zoran Mamić svjestan je važnosti ogleda protiv crvenih iz Parka mladeži, a jedini je cilj odigrati dobru utakmicu – pa što bude. “Bit će ovo jedno od težih gostovanja u Parku mladeži, gdje nam je uvijek vrlo teško. Znamo što nas čeka, a ovo će ujedno biti i predigra za finale kupa. Želimo pokazati da smo bolja i kvalitetnija ekipa, ali treba to dokazati i na travnjaku”, kaže mlađi Mamić.

Misli nisu na trofeju, barem tako tvrdi šef Zagrepčana. “Želimo zadržati dobar niz i u Splitu doći do pozitivnog rezultata. Nisam razmišljao o tome da bismo mogli osigurati naslov, koncentriran sam samo na utakmicu i ono što će se događati na terenu. Split je jako dobra ekipa koja raste u formi; izgubili su od Rijeke, no zaigrali su tamo bez nekoliko važnih igrača, dok su s druge strane u prvenstvu nanizali nekoliko dobirh rezultata, svladavši između ostaloga i Hajduk”, analizira.

Osvrnuo se Mamić i na ‘situaciju Henriquez’ – engleski su se mediji, naime, raspisali o čileanskom napadaču, odnosno pokušali ga progurati natrag u Manchester United. “Dosadan sam samome sebi koliko sam puta to već rekao. Angelo je naš igrač i u Unitedu može ostati ako ga otkupe i plate 20 milijuna eura.”

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.