Mamić: “Mladi će dobiti priliku kad god je to moguće”

Mamić: “Mladi će dobiti priliku kad god je to moguće”

Zoran Mamić protiv Istre je prigodu pružio svojim mladim nadama, a oni su mu to višestruko vratili...

Zoran Mamić/Foto: Gettyimages

Zoran Mamić u uzvratnoj je utakmici četvrtfinala hrvatskoga Kupa prigodu dao izuzetnoj mladoj momčadi, no i Dinamovi su klinci bili znatno bolji od Pamićeve Istre te su s glatkih 3:0 izborili prolaz u sljedeće kolo.

“Čestitam Puljanima, pogotovo s obzirom na činjenicu koliko su problema imali uoči susreta”, kazao je mlađi Mamić. “Mi smo svoj cilj ostvarili i zbog toga sam zadovoljan. Govorili smo i ranije da nam je najvažniji prolaz dalje.”

Prve je minute u dresu modrih upisao Amer Gojak, a golove su dali i mladi Armin Hodžić te Ante Ćorić. “Zadovoljni smo njihovim ponašanjem, načinom na koji odrađuju treninge i izvršavaju svoje zadatke. Sigurno je da će dobiti priliku kad god to bude moguće jer su u momčadi prema zaslugama. Veliko je bogatstvo imati na dispoziciji takve mlade igrače”, ističe Mamić.

Kapetanski je Dinamo protiv Istre predvodio iskusni Ognjen Vukojević. “Već smo u Puli bili mnogo bolji, a u Maksimiru smo samo potvrdili donešenu prednost. Istri ne bi pomoglo ni da su iskoristili kazneni udarac”, misli Ogi.

Debitantski pogodak upisao je Armin Hodžić. “Napadač sam, živim od golova i normalno je da sam presretan. No, najbitnija je momčad i činjenica da smo potpuno zasluženo prošli dalje. Bili smo dominantna momčad i bilo je samo pitanje vremena kad ćemo zabiti.”

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.