Mancini potvrdio: “Pregovaramo s Perišićem, a Kovačić ostaje na San Siru!”

Mancini potvrdio: “Pregovaramo s Perišićem, a Kovačić ostaje na San Siru!”

Ivan Perišić uskoro bi mogao postati igrač milanskog Intera...

Sudeći prema aktivnosti talijanskih klubova na ovoljetnom transfer-tržištu, sljedeća sezona Serie A trebala bi biti, u najmanju ruku, paklena. Milan se ne prestaje (ozbiljno) pojačavati, Juventus je za sada zadržao glavninu momčadi iz iznimno uspješne protekle sezone, a u ofenzivu je krenuo u Inter.

Proteklih se dana mnogo govori o eventualnom dolasku Ivana Perišića na San Siro, a takve je spekulacije sada potvrdio i trener nerrazzura Roberto Mancini. “Pregovori s Perišićem su u tijeku, ne znam kakva je situacija s Jovetićem, a u priči je i Salah. Sva trojica su sjajni igrači”, rekao je Mancini na konferenciji za medije.

Osvrnuo se talijanski strateg i na dolazak Geoffreyja Kondogbije. “Mi smo Inter i naš je cilj uvijek – biti najbolji. Juventus je prvak, ali učinit ćemo sve da ga ‘skinemo’. Dominirali su posljednjih nekoliko godina, ali vjerujem kako razlika između nas nije toliko velika, a možemo ju i još smanjiti. Kondogbija može postati najbolji na svijetu na svojoj poziciji i biti naš Iniesta – već je sad jedan od najboljih. Dugo smo ga pokušavali dovesti, a sada u svojim redovima imamo odličnog igrača.”

Nezaobilazno je bilo i pitanje o statusu hrvatskog reprezentativnog veznjaka Matea Kovačića, za kojega interes konstantno pokazuju najveći svjetski klubovi poput Barcelone i Liverpoola. “Mateo će se pripremama pridružiti nekoliko dana kasnije, ali ostaje u našim redovima. Odličan je igrač i svi u Interu vjerujemo u njega”, kazao je Mancini.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.