Mancini: “Sretan sam zbog Kovačića, dobar je dečko”

Mancini: “Sretan sam zbog Kovačića, dobar je dečko”

Interov trener Roberto Mancini zadovoljan je igrom protiv Cagliarija, a posebno je spomenuo hrvatskog veznjaka Matea Kovačića...

Mateo Kovačić/Getty Images

Pobjedom protiv Cagliarija, zahvaljujući kojoj je napredovao do šestog mjesta prvenstvene ljestvice, očekivano je bio vrlo zadovoljan Interov šef struke Roberto Mancini.

“U prvom smo dijelu mogli postići još nekoliko zgoditaka, a u probleme smo zapali kad je na teren istrčao Longo”, spomenuo je Mancini igrača koji je zamijenio našeg Duju Čopa. “Kod igrača se primijetio mali umor, ali to je na kraju krajeva bilo i očekivano. Možda smo se malo i opustili.”

Bravu Cagliarija otključao je u posljednje vrijeme (pre)često kritizirani Mateo Kovačić. “Sretan sam zbog Kove, dobar je dečko i zaslužio je mnogo sreće i zadovoljstva. Ne možeš uvijek igrati u velikoj momčadi kakva je Inter, ali za sad ostajem pri onome što sam rekao – Mateo je važan igrač na kojega se oslanjamo”, decidiran je talijanski stručnjak.

Mladom hrvatskom veznjaku čestitao je i sugirač Mauro Icardi. “Svi smo potrčali čestitati mu nakon što je zabio, jer nikomo nije lako grijati klupu. No, ima nas 25, a na koncu je trener taj koji odabire tko će igrati. Shaqiri je napravio dobre stvari na toj poziciji, ali danas smo sretni zbog Matea.”

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.