Mandalinić: “Nije me bilo potrebno optužiti”

Mandalinić: “Nije me bilo potrebno optužiti”

Hrvatski rukometaš oglasio se nakon prošlotjedne suspenzije.

Facebook Stipe Mandalinić

Stipe Mandalinić zbog navodnog nadoličnog ponašanja za vrijeme prve prijateljske utakmice protiv reprezentacije Švedske nije konkurirao za drugi prijateljski susret. Kako se navodi, s klupe je udaljen zbog neprimjerenog ponašanja prema jednom od trenera.

Vijest u kojoj se njegovo ime spominje u negativnom kontekstu prenijeli su svi mediji, a sada se o slučaju odlučio očitivati i sam Mandalinić.

“Smatram da sam krivo optužen jer nisam uputio nijednu ružnu riječ prema treneru, što smo i ustvrdili na grupnom sastanku nakon utakmice. Držim da se ovaj nesporazum, zbog kojeg mi se direktor reprezentacije ispričao na sastanku mogao riješiti na puno mirniji način te nije bilo potrebno optužiti me bez prethodnog razgovora.” izjavio je Mandalinić putem priopćenja, prenosi Sportarena.

Sljedeće okupljanje hrvatske rukometne reprezentacije je u lipnju, kada slijedi ogled protiv reprezentacije Crne Gore u dodatnim kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo 2019. godine. Mandalinić bi tada ponovno trebao biti na raspolaganju izborniku Lini Červaru.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.