Mandžukić: “Dobro da je završilo 1:0”

Mandžukić: “Dobro da je završilo 1:0”

Mario Mandžukić poražen je s Atleticom u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka, no vjeruje u prolaz pred svojim navijačima na Vicente Calderonu...

Bayer Leverkusen pomalo je iznenađujuće u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka svladao Atletico Madrid, a jedini je pogodak na utakmici postigao Calhanoglua.

Mario Mandžukić i društvo na Vicente Calderonu sada očekuje vrlo težak posao. “Nisam bio dobar, a ni čitava momčad nije odigrala nešto posebno. Bayer je bio odličan, ali činjenica je da smo mi morali bolje”, rekao je Mario za HRT.

“Nismo imali svoj dan – na kraju je još i dobro da je završilo samo 1:0, tako da smo barem zadržali šanse za prolaz dalje. Ovoga puta ni moja suradnja s Griezmannom nije funkcionirala, premda se inače odlično slažemo. Ipak, vjerujemo u prolaz pred našim navijačima, znamo koliko smo jaki i učinit ćemo sve da se plasiramo u sljedeće kolo”, zaključio je hrvatski napadač.

Napad Bayera predvodio je Josip Drmić, švicarski reprezentativac hrvatskih korijena. “Borili smo se i uspjeli postići taj gol, što je jako važno. Dali smo sve od sebe i učinili ono što je od nas tražio trener.”

Tin Jedvaj bio je također ponešto iznenađen konačnim ishodom. “Utakmica nije bila toliko teška; igrali smo vrlo dobro, Atletico nam nije stvarao nikakve posebne prigode.”


Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.