Mandžukić: “Ne znam hoću li igrati u subotu“, Subašić: “Rakitić i Modrić ne mogu ništa sami“!

Mandžukić: “Ne znam hoću li igrati u subotu“, Subašić: “Rakitić i Modrić ne mogu ništa sami“!

Reprezentativci su dali izjave uoči trećeg dana treninga.

Foto: Goal.com

Hrvatski nogometaši nastavljaju s pripremama za nadolazeće Svjetsko nogometno prvenstvo u Rusiji, a Mario Mandžukić i Danijel Subašić izašli su pred medije.

“Sve je dobro, dočekani smo jako lijepo, a kamp je odličan. Imamo baš sve što nam treba, teren je dobar i osjećamo se kao doma. Znamo da imamo dobre pojedince, a cilj nam je prolazak skupine. Nakon toga sve je moguće, a meni nedostaje dobar rezultat s reprezentacijom“, izjavio je Mandžukić.

Prvi reprezentativni golman sličnog je mišljenja:

“Generacija 98′ došla je na Mundijal s nekim većim zanosom i imala je podršku veću nego mi u naša zadnja dva ciklusa kvalifikacija. No, lijepo je znati da imamo jedan od najboljih veznih redova na svijetu, ali Rakitić i Modrić ne mogu ništa sami. Ozljeda mišića je iza mene i bit će sve u redu“.

Mario možda čak i ne bude zaigrao protiv Nigerije. Evo kako on gleda na tu situaciju:

“Srijeda je tek započela, a utakmica je u subotu. To znači da vremena još ima pa ćemo vidjeti hoću li biti u prvoj postavi, to još ne mogu znati. Još je dosta treninga i vremena pred nama. Ipak, jako sam sretan da sam tu i nema veće motivacije nego na Mundijalu igrati za Hrvatsku“, zaključio je.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.