Mandžukić nije zabio tri mjeseca: “Prije je bio rješenje, sada je problem“

Mandžukić nije zabio tri mjeseca: “Prije je bio rješenje, sada je problem“

Hrvatski napadač u katastrofalnoj je formi.

foto: yukepo.com

Još 03. siječnja u talijanskom Kupu protiv Torina Mario Mandžukić zabio je svoj posljednji gol za Juventus. Znači, više od dva i pol mjeseca traje njegov golgeterski post, a trajat će i duže s obzirom na reprezentativnu stanku.

Takva situacija i više je nego dovoljna da talijanska Gazzetta Dello Sport u analizi zaključi da Mandžo nije dobar kao prije:

“Mario je veliki borac i sigurno je sam sebi najveći kritičar. Na njemu se jasno vidi kako nije zadovoljan svojom formom, što se i potvrdilo na utakmici protiv Spala. Današnji Mandžukić lošiji je, jer je prije uvijek bio rješenje, a sada je postao problem“, stoji u najpoznatijim talijanskim sportskim novinama.

U Serie A zabio je hrvatski napadač svega četiri gola ove sezone, a posljednji put protiv Bologne prije više od tri mjeseca. Do kraja sezone je još puno utakmica, u ligi Stara dama ima samo dva boda više od Napolija, u Ligi prvaka ju očekuje Real, a u finalu Kupa Milan i zasigurno je da će Mandžukićev povratak u formu biti ključan u pohodu Juventusa na osvajanje trostruke krune.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.