Mandžukić predstavljen s brojem 17: “Dat ću sve od sebe, ne računaju se samo golovi”

Mandžukić predstavljen s brojem 17: “Dat ću sve od sebe, ne računaju se samo golovi”

Juventus je predstavio Marija Mandžukića...

Mario Mandžukić na Juventusovu stadionu/Foto: Instagram

Viceprvak Europe konačno je predstavio jedno od svojih najzvučnijih ovoljetnih pojačanja. Mario Mandžukić navukao je dres stare dame, odabrao broj i govorio pred novinarima, nakon što je nedavno potpisao četverogodišnji ugovor s Juventusom.

Hrvatskom je napadaču ugovor počeo službeno ‘teći’ 1. srpnja, a na dresu će ponovno nositi broj 17, kojega već dugo oblači i u reprezentativnim akcijama. Carlos Tevez odlaskom u Boca Juniors iza sebe je ostavio desetku, spekuliralo se kako bi Mandža mogao uzeti upravo nju, no to se na koncu nije dogodilo.

“Stara dama je veliki klub, prema kojemu godinama gajim određene simpatije. Ovdje se stalno osvajaju trofeji te se nadam kako ću doprinijeti brojnim pobjedama”, počeo je Brođanin.

“Broj 17 izabrao sam jer sam ga nosio na početku karijere u Hrvatskoj, kao i u reprezentaciji”, pojasnio je nogometaš, kojega je na predstavljanju dočekalo stotine navijača. “Dat ću svoj maksimum, ne računaju se samo golovi”, poručio im je Mandža.

Poslije službenog dijela ‘ceremonije’, Mario je prošetao Juventus Arenom te prokomentirao svoj odnos s legendom Juvea Gianluigijem Buffonom, protiv kojega nikada – nije izgubio.

“Nekoliko puta sam izgubio od njega, ali rekao sam mu da mi je idol još od kad sam bio klinac. Protiv Juventusa je uvijek bilo teško igrati pa je i to jedan od razloga mog dolaska u Torino – sada smo na istoj strani”, zaključio je.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.