Mandžukić u sve većim problemima, ozlijedi se u prosjeku svakih pet dana!

Mandžukić u sve većim problemima, ozlijedi se u prosjeku svakih pet dana!

Napadač Juventusa bitan je kotačić Allegrijeve momčadi.

foto: yukepo.com

Hrvatski nogometni reprezentativac i član torinskog Juventusa, Mario Mandžukić, ove sezone već je zaradio dvije ozljede. Razlog tome brojni mediji vide u činjenici da se Mario premalo odmara u Staroj Dami.

Naime, 31-godišnji napadač posljednje dvije utakmice talijanske Serie A napustio je prije kraja utakmice, a za vrijeme igranja u njima, izgledao je kao da ga sve boli i da ne može igrati.

Allegrijev miljenik igrač je s drugom najvećom minutažom u klubu. Odigrao je 31 utakmicu, ubilježio 2 316 minuta igre, a od njega više ima samo Gonzalo Higuain, njih 2 745. Odluka Allegrija je da ih ne vadi u ključnim utakmicama, no to sve ostavlja traga na Mandžu.

Koje ozljede su u pitanju? Butni mišić desne noge, zbog kojeg je i u 52. minuti utakmice protiv Tottenhama morao nakratko izaći kako bi mu se ozljeda sanirala te ozljeda koljena, zbog koje je prije vremena morao napustiti i dvoboj protiv Fiorentine.

Podsjetimo se da je još uoči bitnih utakmica reprezentacije protiv Finske, Ukrajine i Grčke Mandžukić osjećao probleme, no Allegri ga i dalje odbija vaditi iz igre. I vjerojatno će u njoj ostati sve dok Stara Dama ne prestigne Napoli na prvenstvenoj ljestvici.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.