Manuel Štrlek uoči Irana: Ovo je Svjetsko prvenstvo i nikoga se ne smije podcijeniti

Manuel Štrlek uoči Irana: Ovo je Svjetsko prvenstvo i nikoga se ne smije podcijeniti

- Iran pratim od osmog mjeseca i jako su nezgodna reprezentacija. Tražit ću ozbiljnost i ulazak u utakmicu na pravi način. Pokušat ćemo kombinirati sastav, kaže Goluža

Manuel Štrlek

Hrvatski rukometaši u ponedjeljak od 17 sati nastavljaju s obvezama na Svjetskom prvenstvu utakmicom protiv Irana. Izabranici Slavka goluže upisali su dvije pobjede u dvije utakmice, a prema odnosu kvaliteta Iran bi trebao biti najlakši suparnik.

– Odradili smo dvije teške utakmice. Zna se da mi teže otvaramo svaki turnir. Bilo je puno dobrih stvari, ali i one koje moramo popraviti, rekao je Slavko Goluža.

– Dolazi nam Iran, jedna nepoznanica. Ja ih pratim od osmog mjeseca i jako su nezgodna reprezentacija. Tražit ću ozbiljnost i ulazak u utakmicu na pravi način. Pokušat ćemo kombinirati sastav. Utakmica protiv Makedonije pokazala je da je Iran sposoban iznenaditi. Ozbiljnost prije svega, ne smijemo dopustiti da nas uhvati nervoza, ustvrdio je Goluža.

Krila su na ovom prvenstvu forte hrvatske igre.

– Svi rezultati na ovom prvenstvu su u nekoliko golova i nikoga se ne smije podcijeniti. Treba odigrati maksimalno koncentrirano. Svaki trener pokušava nametnuti određeni stil igre, ali ovisi i o profilu igrača. Uvjeren sam da će Iran dati maksimum, rekao je Manuel Štrlek.

Hrvatska na SP-u ima i veliku potporu navijača.

– Lijepo je igrati pred svojim navijačima, došli su u velikom broju i treba uživati u tome i priuštit im još lijepih trenutaka, zaključio je Manuel Štrlek.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.