Maradona: “U Fifi vlada anarhija, a Blatter ne zna što radi”

Maradona: “U Fifi vlada anarhija, a Blatter ne zna što radi”

Proslavljeni Argentinac osvrnuo se na rad šefa Fife Sepa Blattera...

Diego Maradona

Diego Armando Maradona ponovno je ‘opalio’ po krovnoj svjetskoj nogometnoj organizaciji. Legendarni Argentinac često ima štogod za kazati o Sepu Blatteru i njegovoj vrhuški, a ovoga je puta otkrio i koga će podržati u kandidaturi za čelno mjesto Fife na izborima 29. svibnja – Alija bin Al Husseina.

“Nogometni svijet to zna – u Fifi vlada potpuna anarhija. Jedan čovjek (Blatter) odlučuje o svemu, a ne zna ništa. Vrijeme je za promjene, možda bi mu i njegovi kolege mogli savjetovati da se napokon povuče”, rekao je Maradona.

“Od kad je došao na čelo Fife napravio je nogometu veliku štetu. Sad bi trebao pustiti nas, koji smo puni snage i elana, da ga obnovimo jer svakim danom postaje sve korumpiraniji”, misli Mali zeleni.

Najveći je problem, smatra, činjenica što je Blatter – materijalist, odnosno misli su mu usmjerene samo na zgrtanje novca. “Isprva nismo mogli znati gdje će se održati Svjetsko prvenstvo, zatim saznamo da će biti negdje u Rusiji ili Kataru… Blatter je, nema sumnje, uplašen – boji se da bi mogao ostati bez ‘svog dijela kolača’.”

“To je ono što me najviše ljuti, kao nekoga tko je igrao na četiri svjetska prvenstva. Ja sam trčao za loptom, dok Blatter trči za šampanjcem”, zaključio je Maradona.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.