Marca: Ovo je tjedan odluke za Mandžukića, do petka bi mogao postati novi igrač Atletica!

Marca: Ovo je tjedan odluke za Mandžukića, do petka bi mogao postati novi igrač Atletica!

Diego Simeone želi transfer realizirati u nekoliko sljedećih dana kako bi Super Marija imao na početku priprema za novu sezonu

Mario Mandžukić/Getty Images

Mario Mandžukić do petka bi mogao postati novi igrač madridskog Atlética, objavio je španjolski list Marca u tekstu pod naslovom „Mandžukićev tjedan odluke“.

Novinar Marce saznaje kako trener aktualnog španjolskog prvaka Diego Simeone inzistira da se transfer odradi u sljedećih nekoliko dana jer novog napadača želi imati na početku ljetnih priprema. Prva želja Atlética bio je Álvaro Negredo, no kako je Manchester City za njega postavio odštetu od 30 milijuna eura, „rojiblancosi“ su se okrenuli jeftinijem rješenju.

Sličan je ultimatum klubovima prije nekoliko dana postavio i Pep Guardiola, koji također želi kompletirati kadar do sredine srpnja. Njemački su mediji to protumačili zaključkom da Bavarci do ponedjeljka žele prodati Mandžukića.

Točka na kojoj su pregovori zapeli prema pisanju Marce je odšteta, budući da se Bayern ne želi spustiti ispod 20 milijuna eura, a Atléticova je ponuda 18 milijuna.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.