Marca: ‘Real Madrid žudi za Lukom Modrićem’, svi čekaju povratak hrvatskog reprezentativca

Marca: ‘Real Madrid žudi za Lukom Modrićem’, svi čekaju povratak hrvatskog reprezentativca

Marca navodi da je vrlo važno da se ozljeda do kraja zalječi jer bi eventualna nova ozljeda mogla donijeti puno gore posljedice

Španjolska Marca posvetila je u subotu još jedan tekst Luki Modriću i njegovom oporavku pod naslovom: “Real Madrid žudi za Lukom Modrićem”. Marca navodi da iz dana u dan je sve više jasno koliko zapravo Luka Modrić neodstaje Real Madridu. Španjolski list citirao je Modrića koji je ustvrdio: Dobro sam, ali treba vremena.

Posljednje najave govore da bi Luka u potpunosti mogao biti spreman za ožujak i četvrtfinale Lige prvaka. Oporavak ide u pravom smjeru, tretman matičnim stanicama zasad se pokazao uspješan.

Luka se uspješno oporavlja, a od ozljede je prošao 61 dan. Marca navodi da je vrlo važno da se ozljeda do kraja zalječi jer bi eventualna nova ozljeda mogla donijeti puno gore posljedice.

Španjolski list navodi da u veznom redu Reala u ovom trenutku ne postoji adekvatna zamjena. Upravo zato hrvatski reprezentativac naporno radi da se što prije vrati na travnjak.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.