Marcelo Brozović u Interu: Sretan sam jer idem u veliki klub i jaku ligu gdje me čekaju novi izazovi

Marcelo Brozović u Interu: Sretan sam jer idem u veliki klub i jaku ligu gdje me čekaju novi izazovi

- Hvala Marcelu na svemu što je napravio za Dinamo i u ime kluba i svoje osobno mu želim puno sreće u nastavku karijere, zaključio je Zoran Mamić

Marcelo Brozović

Marcelo Brozović i službeno je postao novi igrač Intera. Nogometaš Dinama i hrvatske reprezentacije otputovao je u Milano gdje će na posudbi provesti drugi dio sezone, dok će Dinamo dobiti odštetu od osam milijuna eura kada se transfer realizira.

– Sretan sam i tužan odjednom. Dinamo je moj klub i ostavljam ovdje brojne prijatelje koji će mi nedostajati, ali s druge strane sam sretan jer idem u veliki klub i jaku ligu gdje me čekaju novi izazovi. Naravno, Dinamo će uvijek biti moj klub, ali tako je to u nogometu i veselim se odlasku u Italiju, rekao je Marcelo Brozović za službenu stranicu GNK-a Dinamo.

– Od kraja polusezone postojao je interes brojnih europskih velikana za Marcela, a naš stav je bio jasan: u slučaju kvalitetne ponude koja zadovoljava sve strane bili smo ga spremni pustiti. Interova ponuda bila je takva, Marcelo je htio ići u Inter i zaključili smo ovaj, sigurni smo, jako dobar posao – rekao je sportski direktor i trener Modrih Zoran Mamić pa dodao.

– Hvala Marcelu na svemu što je napravio za Dinamo i u ime kluba i svoje osobno mu želim puno sreće u nastavku karijere, zaključio je Zoran Mamić.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.