Marijo Možnik oduševio na gimnastičkom showu u Firenci

Marijo Možnik oduševio na gimnastičkom showu u Firenci

- Odradio sam skraćenu vježbu, s pruženim Tkačevim i svojim elementom. Ipak je kraj sezone. Atmosfera je bila odlična, mogao bih reći čak i bolja nego na klasičnim natjecanjima, rekao je Možnik

Marijo Možnik, brončani svjetski prečaš, oduševio je Talijane u subotu navečer na Grand Prix Yomo Cupu u Firenci. U prepunoj dvorani, pred više od 5.000 ljubitelja gimnastike, uz izravan prijenos na RAI SPORT 2, održan je veliki gimnastički show koji svake godine objedini sve grane ovog sporta – sportsku i ritmičku gimnastiku, aerobiku i trampolin. Možnik je pored niza velikih talijanskih i ruskih zvijezda bio poseban gost Talijanima koji su oduševljeno ispratili njegov nastup na preči.

– Odradio sam skraćenu vježbu, s pruženim Tkačevim i svojim elementom. Ipak je kraj sezone. Atmosfera je bila odlična, mogao bih reći čak i bolja nego na klasičnim natjecanjima jer je cijeli show bio vrlo dinamičan. Jako sam zadovoljan s organizacijom i cijelim ovim spektaklom koji diže popularnost gimnastike. Nadam se da će me Talijani pozvati i dogodine, a vjerujem da će i Hrvatska u skoroj budućnosti imati ovakav gimnastički spektakl, rekao je Marijo Možnik nakon nastupa.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.