Marin Čilić: Apsolutno želim Pavića u našoj reprezentaciji

Marin Čilić: Apsolutno želim Pavića u našoj reprezentaciji

Marin Čilić odlučan je da pomiri dvije zaraćene stvari.

Marin Čilić zadnjih dana ponovno uživa u svojem tenisu. Iako nije osvojio Australian Open, činjenica je da je utišao sve svoje kritičare. Naš prvi reket se jučer vratio iz Australije te nije trebalo dugo da ga okruže novinari raznih postaja koje su samo čekale njegovu izjavu. Čilić je tako za HRT imao mnoštvo toga za reći, ali centralna tema je ipak bila reprezentacija zahvaljujući medijskom ratu između Željka Krajana i Mate Pavića. Međugorac naravno nije imao u planu dolijevati još benzina na ovu vatru te je u mirnome tonu započeo svoju izjavu s razlozima zašto voli reprezentaciju:

Uvijek mi je bila čast igrati za reprezentaciju. Imamo stvarno odličnu i ozbiljnu ekipu, mladu, perspektivnu i motiviranu, ovo je još jedna godina u kojoj možemo napraviti puno. Sigurno će ovaj početak sezone ostaviti traga na mom tijelu, ali nastojat ću se rekuperati u sljedećih par dana i odlučit ćemo i vidjeti u kakvoj ću biti fizičkoj situaciji, tako da mogu doprinijeti koliko god mogu. Jako je bitno dobiti ovaj meč, kasnije bi nam ždrijeb mogao biti dosta lakši.”

Naravno, ubrzo se u eteru počelo čuti i ime Mate Pavića:

Mate je u zadnjih par godina pokazao koliki je talent i kakav stvara rezultat na teškoj sceni parova, prošle godine s finalom Wimbledona i ove osvajanjem Australije pokazao se jednim od najperspektivnijih igrača u parovima. Svi znamo da je duga karijera u parovima i od njega možemo očekivati ogromne rezultate u budućnosti. Apsolutno bih volio da je Mate u ekipi, sigurno bi bio jedan od ključnih igrača i mogao bi dati velik doprinos reprezentaciji.”

 

 

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.