ATP/WTA: Marin Čilić deveti, Borna Ćorić preskočio Ivana Dodiga, Ani Konjuh ranking karijere

ATP/WTA: Marin Čilić deveti, Borna Ćorić preskočio Ivana Dodiga, Ani Konjuh ranking karijere

Borna Ćorić je 92. i preskočio je Ivana Dodiga koji je trenutno 93. tenisač na svijetu. Ana Konjuh 90. je na WTA ljestvici

Foto: Getty Images

Marin Čilić ostao je na devetom mjestu ATP ljestvice najboljih svjestkih tenisača. Marin je propustio turniru u Parizu koji je Milošu Raoniću donio skok od dva mjesta i Kanađanin je preskočio Čilića i drži osmo mjesto. Hrvatski tenisač zadržao je svoju poziciju budući da je David Ferrer pao za četiri mjesta. Od ostalih promjena u prvih deset Kei Nishikori i Andy Murray peti i šesti tenisač svijeta skočili su za dva mjesta, dok je Tomas Berdych pao za dva i trenutno je sedmi.

Ivo Karlović pao je za jednu stepenicu i drži 28. mjesto. Borna Ćorić je 92. i preskočio je Ivana Dodiga koji je trenutno 93. tenisač na svijetu.

Od hrvatskih tenisačica na WTA ljestvici i dalje je najbolje plasirana Mirjana Lučić Baroni koja je drži 61. mjesto. Donna Vekić nalazi se na 84. mjestu, a plasman karijere skokom od devet pozicija ostvarila je Ana Konjuh koja je trenutno 90. Serena Williams i dalje drži prvo mjesto.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.