Marin Čilić najavio Australian Open

Marin Čilić najavio Australian Open

Lu Yen-Hsun je otkazao nastup, te će Marinov protivnik u prvom kolu biti Vacek Pospisil

Marin Čilić

Marin Čilić u dobrom raspoloženju najavio je svoj nastup na prvom Grand slamu sezone u Melburneu. Kuglice su mu dodijelile Lu Yen-Hsuna kao protivnika u prvom kolu.

“Lu je jedan od igrača koji ima preko 30 godina i sa dosta iskustva na ATP touru. Posljednjih mjeseci nije nastupao tako da nisam upoznat sa njegovim nivoom, ali u svakom slučaju početak je nove sezone, novi Grand Slam je ogromna motivacija za mene, mislim da sam dosta dobro ušao u novu sezonu, uspio sam istestirati neke nove detalje u mojoj igri u pripremnom razdoblju, osjetio sam turnirske mečeve i nadam se da mogu biti maksimalno koncentriran i spreman za odličan turnir u Melburneu. Očekujem da bi mogao igrati dobro i nadam se da ću od početka turnira biti na visokom nivou, da me to može gurati daleko u turnir.” – izjavio je prvi hrvatski reket Marin Čilić.

Nakon Marinove najave izašla je vijest da je Tajvanac ipak odustao od nastupa u Australiji, pa će Marinov protivnik biti Vacek Pospisil, 27-godišnji Kanađanin je trenutno 108. igrač svijeta, a meč će se igrati u Hisense Areni kao treći na rasporedu nakon dvoboja Sofie Kenin i Julie Goerges, te dvoboja Timee Babos i CoCo Vandeweghe.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.