Marin Čilić stigao u Zagreb: Uživam u svemu i ponosan sam što sam iz Hrvatske

Marin Čilić stigao u Zagreb: Uživam u svemu i ponosan sam što sam iz Hrvatske

Znao sam da ću jednom ostvariti ovakav uspjeh, ali ne baš u ovom trenutku, rekao je Marin Čilić po dolasku na Pleso.

Marin Čilić/Getty Images

Marin Čilić vratio se u Hrvatsku. Sportaš koji je u proteklih desetak dana prikovao hrvatsku javnost uz male ekrane stigao je iz Amsterdama. Nakon velikog uspjeha i osvajanja US Opena, Čilić je pomogao hrvatskoj reprezentaciji i donio ključan bod protiv Nizozemske koji je Hrvatsku vratio u Svjetsku skupinu Davis cupa.

– Puno toga se dogodilo u posljednjih 15 dana. Uživam u svemu i ponosan sam što sam iz Hrvatske. Znao sam da ću jednom ostvariti ovakav uspjeh, ali ne baš u ovom trenutku, rekao je Marin Čilić po dolasku na Pleso.

– Ne znam kako će stvari razvijati dalje, prvi put sam u ovakvoj poziciji. Nadam se da će još biti ovakvih trenutaka.  Goran Ivanišević mi je puno pomogao i doveo me do ovog rezultata. U utorak sam napokon doma u mom mjestu i vjerujem da će biti velika fešta, zaključio je Čilić koji je iskoristio priliku i čestitao Mirjani Lučić Baroni na osvajanja titule na WTA touru nakon 16 godina.

– Navikavam se s užitkom na obaveze prema medijima. Svaki igrač sanja da osvoji veike uspjehe i svjestan sam da će medijska pažnja biti veća. Sada ću se odmoriti za ostatak sezone. Najviše me veseli nastup na Mastersu, to mi je prvi put u karijeri. Biti sa sedam najboljih ove sezone i pod svijetlima pozornice, bit će to prelijep osjećaj.

U utorak je na rasaporedu velika proslava u Međugorju gdje će na SRC Ćorkov dolac od 20 sati nastupati Thompson, Mate Bulić i Jole.

– Veselim se fešti,  najviše me raduje da ću proslaviti s najbližima.  Žao mi je što je Davis Cup došao odmah nakon US Opena,  zaključio je Marin Čilić.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.