Marinović: “Obje momčadi žele pobjedu”

Marinović: “Obje momčadi žele pobjedu”

foto: http://www.uefa.com/futsaleuro/photos

Dario Marinović govorio je o sutrašnjem dvoboju Hrvatske i Ukrajine. Izjavio je: “Mislim da smo ispunili cilj. Najlošiji smo bili u prvom dijelu protiv Crne Gore iako možemo reći da nismo dovoljno upoznali protivnika. No, odigrali smo dvije sjajne utakmice uz gol razliku 10:1. To je zaslužilo pohvalu i mislim da nema mjesta za kritike.”

Izjavio je: “Nije još vrijeme za podizanje u nebesa. Dugo smo u pozitivnom nizu i to nas čini sretnima. A i proširila se rotacija u momčadi. Sposobni smo svakoga pobijediti, no to moramo dokazivati u svakoj utakmici. Trebamo osigurati plasman na Europsko prvenstvo u Sloveniju, gdje moramo napraviti dobar rezultat.”

Zaključio je: “Neki komentiraju kako su Ukrajinci bili loši u ova dva kola. Mogu se složiti da su očekivali lakši posao u obje utakmice protiv momčadi koje smo mi lako dobili. No, nema mjesta za zavaravanje. Trebamo se postaviti kao da je to jedina utakmica i dati svoj maksimum. To je jedini način za ostvarenje cilja. Nitko neće igrati na bod pa tako ni mi, ali je dobro što nama odgovara taj ishod. Ako povedemo bit će nam lakše. Jednostavno ćemo igrati svoju igru kao i do sada. Mi želimo pobjedu i tako ćemo se postaviti. Nemamo se čega bojati jer smo potpuno spremni. Siguran sam da ćemo uspjeti.”

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.