Mario Cvitanović: Nadam se da ćemo primijeniti stvari s priprema

Mario Cvitanović: Nadam se da ćemo primijeniti stvari s priprema

Dinamo se nalazi u niskome startu te nestrpljivo čeka prvi zvižduk.

foto: https://www.sportcom.hr

Mario Cvitanović spreman je za nastavak sezone te će otvaranje protiv Osijeka odgovoriti na mnogo pitanja. Kako se radilo ove zime, jesu li se pojačanja isplatila… Jednostavno rečeno – hoćemo li gledati ponovno poletan Dinamo na terenu? Mario Cvitanović u to nema sumnje te vjeruje da može ove sezone napokon srušiti momčad Zorana Zekića:

Čeka nas nastavak sezone i sigurno teška utakmica kao i svaka koja se odnosi na faktore na koje možemo i na koje ne možemo utjecati. Protiv prirode se ne možemo boriti, nadamo se da će teren biti dobar za igru, u suprotnom ćemo se morati adaptirati i boriti, spremni smo na to. Utjecati možemo na stvari na terenu, na našu prezentaciju, isticanje naših stvari koje smo uvježbavali i korigirali kroz pripreme. Nadam se da smo te stvari primijenili, dat ćemo sve od sebe, i da to pokažemo na terenu, od prvog do zadnjeg igrača koji je u našem kadru.”

O momčadi Osijeka je imao samo riječi hvale. Što je još važnije, Cvitanović nije htio preuzeti breme favorita:

“Osijek je ozbiljna momčad, imaju strukturu, fizionomiju momčadi i automatizme. Iskusna su momčad koja zna što želi i koja zna igrati na rezultat. Na nama je da svoju mladost i energiju usmjerimo da u svakoj utakmici idemo na pobjedu.”

Momčad je na okupu, svi su zdravi. Ili nisu?

“U Osijek putuju svi koji su zdravi. Fiolić i Sosa nisu stoposto spremni te njih dvojica neće konkurirati za utakmicu.”

Ukratko rečeno – Dinamo je spreman ponovno zakoračiti na blatnjavu pozornicu predstave HNL u proljeću.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.