Mario Mandžukić, čovjek velikog srca

Mario Mandžukić, čovjek velikog srca

foto: Mario Mandžukić/ Juventus.com

Poznato je svima kako se Mario Mandžukić bori za kockasti dres u kojem zna nastupati i s ozljedama. Mario se svakako često ističe i nenogometnim stvarima kao i ovog puta.

2014., kada je bila poplavljena Gunja, iskrcao je šest tona potrebitih namirnica kako bi pomogao ljudima u nevolji na oduševljenje cijele javnosti.

Ovog ljeta kada su Dalmacijom harali strašni požari, Mariju nije bilo lako te se odmah javio preko Instagrama kako bi pružio podršku vatrogascima. Nije sve ostalo na riječima jer je Mario Mandžukić nakon toga poklonio DVD Supetru profesionalnu vatrogasnu opremu u ukupnoj vrijednosti od 20 tisuća eura.

“Od srca zahvaljujemo Mariju što je prepoznao trenutak u kojem nam je pomoć potrebna i pomogao nam svojom donacijom. Ova osobna vatrogasna oprema koje nam je poklonio omogućit će nam kvalitetniju i sigurniju borbu s vatrom i svim ostalim izazovima koji su pred nama“ , rekao je predsjednik supetarskog DVD-a Nikica Maričić.

U znak zahvalnosti vatrogasci Supetra i Podstrane odlučili su zajedno na svojim leđima nositi njegov broj s dresa na leđima uz poruku: “Mario, hvala, ´s tobom na leđima sve je lakše“.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.