Mario Mandžukić: Došli smo na SP pobjeđivati, to sada moramo i napraviti protiv Kameruna i Meksika

Mario Mandžukić: Došli smo na SP pobjeđivati, to sada moramo i napraviti protiv Kameruna i Meksika

- Trebalo nam je vremena na treningu da se priviknemo na vlagu, poslije toga je bilo lakše. To moramo staviti sa strane i ne misliti na vremenske uvjete, kže Mandžukić

Mario Mandžukić/Foto HNS/Drago Sopta

Zbog crvenog kartona dobivenog u uzvratnoj utakmici dodatnih kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo protiv Islanda, Mario Mandžukić morao je propustiti susret otvaranja u Sao Paulu protiv Brazila.

“Drago mi je što se vraćam, jedva sam dočekao dan da mogu ponovno zaigrati. Naporno sam trenirao i ovo je možda jedna od najbitnijih utakmica. Spremni smo”, najavio je hrvatski napadač dan uoči ogleda s Kamerunom u Manausu.

Vremenske uvjete u Amazoniji nije lako podnijeti, no reprezentaciji ništa ne smije stati na put, naglasio je Mandžukić:

“Trebalo nam je vremena na treningu da se priviknemo na vlagu, poslije toga je bilo lakše. To moramo staviti sa strane i ne misliti na vremenske uvjete, moramo se koncentrirati na svoju igru kako bismo izvukli pozitivan rezultat”.

Nakon remija Brazila i Meksika, poraženi iz susreta u Manausu morat će se oprostiti s drugim krugom natjecanja.

“Ne osjeća se posebno veliki pritisak. Mi smo došli na Svjetsko prvenstvo pobjeđivati, i sada moramo pobijediti i Kamerun i Meksiko. Situacija se nije značajnije promijenila, pozitivno razmišljam i vjerujem da u srijedu možemo napraviti prvi korak”, rekao je Mandžukić.

“San je svakog igrača igrati na svjetskoj smotri. Željan sam igre, željan dokazivanja, zajedno sa svojom momčadi. Nadam se da će moj prvi nastup na Svjetskom prvenstvu biti obilježen pozitivnim ishodom”, istaknuo je.

Pratite nas i na Facebooku!
Logiraj se na Facebook.