Mario Mandžukić nakon zadnjeg treninga: Protiv Brazila bit ću uz momčad kao da sam na terenu

Mario Mandžukić nakon zadnjeg treninga: Protiv Brazila bit ću uz momčad kao da sam na terenu

- Protiv Australije očekujem otvorenu prijateljsku utakmicu i pobjedu. Ne postoji strah od ozljeda, i to je dio nogometa, rekao je Srna

Mario Mandžukić/Getty Images

Po sunčanom vremenu i u dobrom raspoloženju izabranici Nike Kovača odradili su posljednji trening prije odlaska na Svjetsko prvenstvo. Poslije prijateljske pobjede nad Malijem, reprezentacija se ponovno okupila u Zagrebu.

“Idemo optimistično u Brazil, odradili smo sve što je izbornik tražio od nas na pripremama”, najavio je kapetan momčadi Darijo Srna.

Prije otvaranja protiv domaćina u Sao Paulu, Hrvatsku čeka još jedan pripremni ispit.

“Protiv Australije očekujem otvorenu prijateljsku utakmicu i pobjedu. Ne postoji strah od ozljeda, i to je dio nogometa”, rekao je Srna.

Mario Mandžukić zbog suspenzije neće imati pravo nastupa 12. lipnja, no koncentriran je na dvoboje protiv Kameruna i Meksika.

“Bit ću svjež za druge dvije utakmice, a u prvoj ću utakmici biti uz igrače kao da sam na terenu. Imamo još provjeru protiv Australije. Sigurno ćemo biti motivirani, znamo da možemo biti još bolji nego što smo bili”, poručio je hrvatski napadač.

“Noge su još malo teške, na polovici smo priprema. Mislim da ćemo do otvaranja biti na željenoj razini i onda to pokazati na terenu”, dodao je Mandžukić.

Hrvatska reprezentacija put Brazila kreće iz Zračne luke Zagreb u utorak u 7 sati, letom preko Lisabona prema Salvadoru.

Pratite nas i na Facebooku!
Logiraj se na Facebook.