Mario Mandžukić: Ne trebamo se nikoga bojati, pokazali smo da smo moćni

Mario Mandžukić: Ne trebamo se nikoga bojati, pokazali smo da smo moćni

- Da li bi opet htio igrati u Manausu? Finale bi eventualno igrao ovdje, ustvrdio je Mandžukić

Ivan Rakitić i Marijo Mandžukić/Getty Images

Mario Mandžukić odigrao je odličnu utakmicu protiv Kameruna. Dva pogotka okrunila su povratak Super Marija u vatreni dres nakon što je zbog crvenog kartona zarađenog u utakmici protiv Islanda propustio ogled na otvaranju protiv Brazila.

– Napravili smo sve što smo radili na treningu. Tražili smo rani gol, da nam bude lakše što smo i uspjeli ostvariti. Krenuli smo po drugi gol na otvaranju drugog poluvremena. Ovi uvjeti nisu normalni za igranje, svaka čast dečkima. Nećemo se veseliti previše, čeka nas Meksiko. Da li bi opet htio igrati u Manausu? Finale bi eventualno igrao ovdje, ustvrdio je Mario Mandžukić koji je postao prvi hrvatski nogometaš koji je u utakmici Svjetskog prvenstva dao dva gola.

– Nisam se zamarao činjenicom da postignem golove, najbitnije je bilo pomoći ekipi da dođe do pobjede. Kada tako igram dođe i nagrada. Radit ću kao i dosad, rekao je Mandžukić koji je propustio jednu veliku priliku.

– Napravio sam najbolje što sam mogao. Nije izgovor, ali bio sam već umoran, šprint je bio dug. Malo mi je koncentracija pala. Imamo kvalitetu, naravno da nam je crveni karton pomogao. Imali smo još nekoliko izglednih prilika, šteta što nismo zabili za samopouzdanje, rekao je Mandžukić.

– Idemo sad pobijediti Meksiko. Puni smo snage, znamo što nas čeka. Ima prostora za napredak, ako budemo igrali u boljim uvjetima vjerujem da ćemo pružiti još bolju igru. Ne trebamo se nikoga bojati, pokazali smo protiv Kameruna da smo moćni. Idemo u borbu, nema nam druge, zaključio je Mario Mandžukić.

Pratite nas i na Facebooku!
Logiraj se na Facebook.