Mario Mandžukić: Svaka čast Marine, sretno u finalu!

Mario Mandžukić: Svaka čast Marine, sretno u finalu!

Mandžo je na Instagramu objavio fotografiju Marina Čilića uz sjajno poruku, koja bi trebala biti motivacija svima koji se bave sportom.

Svima je poznato kako je hrvatski nogometaš Mario Mandžukić veliki ljubitelj tenisa. Osim nogometa Mandži dobro ide i tenis, to je pokazao prije nekoliko dana na Instagramu.

Training 🎾🎾 #tennis #nike #mm17🌪

Objavu dijeli Mario Mandžukić MM 17 (@mariomandzukic_official)

Kao veliki ljubitelj tenisa, Mandžukić je danas pratio i polufinalni meč Wimbledona, onaj između Marina Čilića i Querreyja. Mandžo je oduševljen velikim trudom i zalaganjem na terenu njegovog dobrog prijatelja Marina Čilića.

Mandžo je još  za vrijeme igranja u Atleticu iz Madrida prisustvovao mečevima Čilića na ATP turniru u Madridu. A poslije jednog od mečeva Mandžo se pohvalio fotografijom s večere s najboljim hrvatskim tenisačem.

Nogometaš Juventusa ponovno je pružio podršku svom prijatelju, Mandžo je na Instagramu objavio fotografiju Marina Čilića uz sjajno poruku, koja bi trebala biti motivacija svima koji se bave sportom.

‘Ovo je reakcija sportaša koji zna koliko je truda, rada i emocija uložio da bi dosanjao igrati finale najvećeg turnira na svijetu. Svaka čast Marine, sretno u finalu!’ Napisao je Mandžukić.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.