Mario Pašalić i službeno potpisao za Chelsea: Ovo je početak moje nove karijere

Mario Pašalić i službeno potpisao za Chelsea: Ovo je početak moje nove karijere

Na službenim stranicama kluba ujedno je najavljeno da će se u srijedu popodne Pašalić pridružiti na treningu izabranicima Josea Mourinha

Mario Pašalić / Foto http://www.chelseafc.com

Engleski Chelsea na službenim stranicma u srijedu je i službeno objavio da je Mario Pašalić potpisao ugovor.  Pašalic je predstavljen kao 19-godišnjak koji igra u ulozi ofenzivnog veznog i koji je predstavljao Hrvatsku u reprezentaciji do 21 godine, te je bio na širem popisu od 30 igrača za Svjetsko prvenstvo u Brazilu.

– Jako sam sretan što sam igrač Chelseaja. Jako sam impresioniran trening kampom. Moram zahvaliti svima u Hajduku, ovo je početak moje nove karijere, rekao je Pašalić na predstavljanju.

– Ja sam veznjak, moj omiljeni igrač je Frank Lampard i to je jedan od razloga zašto sam jako sretan što sam potpisao za Chelsea, rekao je Pašalić.

Chelsea ujedno navodi da je Pašalić lani odigrao svoju prvu sezonu u seniorskom nogometu, te da je s 11 golova u 36 nastupa pomogao Hajduku da osvoji treće mjesto u prvenstvo. Na službenim stranicama kluba ujedno je najavljeno da će se u srijedu popodne Pašalić pridružiti na treningu izabranicima Josea Mourinha.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.