Mario Pašalić: U Elcheu su mi pronašli najbolju ulogu, a prava je čast je igrati uz Modrića, Mandžukića i Rakitića

Mario Pašalić: U Elcheu su mi pronašli najbolju ulogu, a prava je čast je igrati uz Modrića, Mandžukića i Rakitića

'Protiv Barcelone smo se morali puno više usredotočiti na obranu. Granadu ćemo u sljedećem kolu napasti', kaže Pašalić

Mario Pašalić/Getty Images

Hrvatski veznjak Mario Pašalić, kojemu je Niko Kovač nedavno uručio poziv za utakmice protiv Cipra i Malte, službeno je za Elche debitirao u porazu od Barcelone (0:3) u prvom kolu Primere.

Pašalić je jedno od osam pojačanja koja su ove sezone stigla u Elche, a činjenica da je na Nou Campu igrao do 81. minute potvrđuje da trener Fran Escribá s njime ozbiljno računa. Mladi nogometaš izjavio je za dnevnik As da će u nedjelju protiv Grande pokazati drugo lice.

– Protiv Barcelone smo se morali puno više usredotočiti na obranu, prilagođavali smo se jačini suparnika. S Granadom igramo kod kuće i sigurno ćemo više napadati – kaže Pašalić.

Novinara je zanimalo kako se osjećao kada mu je stigao poziv Nike Kovača.

– Prava je čast biti uz bok igračima kao što su Modrić, Mandžukić i Rakitić. Presretan sam što sam prvi put u seniorskoj reprezentaciji i to sa samo 19 godina. Stvari se za mene odvijaju ubrzanim tokom, nadam se da će se tako i nastaviti – nastavio je.

Pašalić je za kraj otkrio da mu odgovara uloga koju je imao protiv Barcelone.

– Najbolje se osjećam kao središnji veznjak. A hoćemo li igrati s dvojicom, trojicom ili četvoricom u sredini, to je već do trenera – zaključuje bivši hajdukovac.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.