Mario Tokić: “Nisam dobro vidio tu situaciju”

Mario Tokić: “Nisam dobro vidio tu situaciju”

Foto: Mario Tokić/Lokomotiva Facebook

Utakmica 28. kola između Lokomotive i Dinama završena je pobjedom gostiju, nakon dva penala. Nakon utakmice, unatoč porazu trener Lokosa, Mario Tokić zadovoljan je nastupom svoje momčadi:

Zadovoljan sam igrom i nastupom mojih igraća i mislim da smo pokazali svima u Hrvatskoj, da sve ove gluposti, koje su se najavljivale i pisale, da nisu točne. Isto tako moramo biti svjesni da je razlika u klasi i kvaliteti između Dinama i Lokomotive velika. Jednostavno Dinamo i kad ima dan ovakav kao što je danas bio, odnosno kad ima dobrog protivnika, da onda dođu nekakva dva njihova blica, gdje zabiju golove i dobiju utakmice. Sve u svemu zadovoljan sam s nastupom svoje ekipe.

Slaže se, da mu nedostaje Rudešu posuđeni Matko Babić:

Matko je otišao na tu posudu još ljetos, u ranom dijelu priprema. Slažemo se, da Matko Babić ima kvalitetu i da je on sigurno budućnost Hrvatskog nogometa, a i Lokomotive. Mi očekujemo u ljeto da ga vratimo. Njegov odlazak je bio dok smo još bili dobro popunjeni na pozicijama napadača i jednostavno tijekom sezone smo ostali bez napadača.“ najavljuje povratak mladog napadača u sljedećoj sezoni.

Spornu situaciju sa Soudanijem je prokomentirao: “Ja iskreno nisam dobro vidio tu situaciju, jer sam bio pokriven s igračima, ali to je procjena suca. On je bio jako blizu, sada ne mogu suditi.“ završio je trener Lokomotive.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.