Marko Bijač seli u Pro Recco?

Marko Bijač seli u Pro Recco?

Talijanski velikan zainteresiran je za hrvatskog vratara.

Foto: Jug.hr

Prema talijanskim medijima, vaterpolski prvak Italije Pro Recco želi pojačati svoje redove za iduću sezonu dovođenjem hrvatskog reprezentativca Marka Bijača – trenutnog svjetskog prvaka i olimpijskog viceprvaka. Vratar dubrovačkog Juga od iduće sezone bi mogao zamijeniti talijanskog veterana među vratnicama – Stefana Tempestija. Međutim, Talijani su „bacili oko“ i na domaćeg reprezentativca Vincenza Renzuta, koji je prošlog ljeta stigao u najtrofejniji hrvatski vaterpolski klub, Jug Dubrovnik.

Tomislav Dumančić, predsjednik Juga, demantira medijske navode te ističe kako je to samo još jedan u nizu pokušaja Talijana da destabiliziraju klub i da im to neće poći za rukom.

Poznavajući veličinu talijanskog velikana u svijetu vaterpola, teško je zamisliti da bi se koji klub mogao nositi s njihovim ponudama. Dok se čeka službena odluka Marka Bijača o prelasku u Pro Recco, navodno je već dogovoren spomenuti transfer s Renzutom. Talijan će vjerojatno ubrzo napustiti Hrvatsku i zaigrati za klub svoje zemlje.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.