Maro Joković nakon Španjolske: Nismo očekivali ovaj rezultat, ali možemo kriviti isključivo sebe

Maro Joković nakon Španjolske: Nismo očekivali ovaj rezultat, ali možemo kriviti isključivo sebe

- Nezadovoljan sam s nekim sudačkim odlukama, ali isto tako smo propustili neke izgledne prilike, rekao je izbornik Ivica Tucak

foto: hvs.hr

Hrvatski vaterpolisti remijem protiv Španjolske zakomplicirali su si put prema četvrtfinalu. Naime, na Europskom prvenstvu igra 12 ekipa podijeljene u dvije skupine po šest. Tri reprezentacije iz svake skupine će izboriti plasman za drugi krug. Prvoplasirana momčad ide direktno u polufinače, dok drugo i trećeplasirane momčadi idu u četvrtfinale. U skupini B Hrvatska i Španjolska će se boriti za treće mjesto ako jedna od dvaju reprezentacija ne iznenadi Mađarsku ili Srbiju. Pobjeda protiv Španjolske trebala je biti ključan korak prema četvrtfinalu, ali ona nije ostvarena.

– Nezadovoljan sam s nekim sudačkim odlukama, ali isto tako smo propustili neke izgledne prilike. Ovo je bila jako teška utakmica kao što smo i očekivali i sada se moramo koncentrirati na iduće susrete, rekao je Ivica Tucak nakon ogleda protiv Španjolske za službenu stranicu Europskog prvenstva u vaterpolu.

– Iskreno, nismo očekivali ovj rezultat, ali možemo kriviti isključivo sebe. Sada moramo pobijediti Francusku i boriti se protiv Mađarske i Srbije, rekao je Maro Joković.

U srijedu je na rasporedu dan odmora, u četvrtak Hrvatska igra protiv Francuske. Uz pobjedu je potrebno ostvariti što bolju gol razliku prije teških ogleda protiv Srbije i Mađarske.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.