Marko Pjaca: “imam itekako puno snage, volje i motiva iz svega izaći još jači”

Marko Pjaca: “imam itekako puno snage, volje i motiva iz svega izaći još jači”

Pjaca je 2017. pokidao ligamente desnog koljena, a oporavljao se osam mjeseci.

Marko Pjaca potrgao je ligamente lijevog koljena na treningu te je ova sezona za njega gotova, a hrvatski reprezentativac oglasio se na Instagramu:

– Hvala svima na porukama, dobio sam ih stvarno jako puno i posebno u ovakvim trenutcima vaša potpora mi puno znači – napisao je 23-godišnji bivši dinamovac pa nastavio:

– Ispred mene je novi oporavak, ali imam itekako puno snage, volje i motiva iz svega izaći još jači.

Pjaci je ovo druga ozljeda križnih ligamenata, prije dvije godine imao je istu ozljedu – ali desnog koljena!  Kobna je bila prijateljska utakmica reprezentacije s Estonijom u ožujku 2017. godine. Osam mjeseci se Pjaca oporavljao, a kada se napokon vratio na teren, nije više bio isti igrač.

Marko Pjaca je bio na popisu Zlatka Dalića za utakmice Hrvatske s Azerbajdžanom i Mađarskom. Izbornik se odmah čuo s Markom.

– Izuzetno mi je žao zbog ove vijesti, to je zaista peh i nesreća prvenstveno za njega, a onda i za reprezentaciju. Ohrabrio sam ga, poželio mu uspješnu operaciju i onda maksimalan oporavak, uz duboku vjeru da ćemo ga ponovno gledati u dresu hrvatske reprezentacije. Marko ima karakter, snagu i strpljenje, a mi ćemo biti uz njega tijekom cijelog oporavka – prenosi Dalićeve riječi službena stranica HNS-a.

www.24sata.hr

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.