Maro Joković pojačao redove dubrovačkog Juga

Maro Joković pojačao redove dubrovačkog Juga

Nakon dvije godine u Pro Reccu, Maro Joković vraća se u redove svog matičnog kluba.

foto: hvs.hr

Maro Joković novo je pojačanje dubrovačkog Juga. Reprezentativna ljevica vraća se u Gruž nakon dvije godine provedene u talijanskom Pro Reccu gdje je ove sezone osvojio trofej Lige prvaka.

Dolaskom nove uprave u klub su počela stizati i zvučna imena, pa je tako prije Jokovića potpisao i reprezentativac Luka Lončar iz Mladosti, a kao nova novo ime u redovima Dubrovčana spominje se i Brazilac Felipe Perrone.

U kuloarima se spominje kako bi Gospare trebalo pojačati još jedno vrhunsko igračko ime, no zasad je nepoznato o kome je točno riječ. Ovim potezima nove uprave vidi se kako je Jug u sljedećoj sezoni opasno naumio prekinuti dominaciju Primorja u hrvatskom klupskom vaterpolu.

Postoji i jedno ime u rubrici odlasci, a to je 35-godišnji Crnogorac Nikola Janović koji je svoju posljednju sezonu karijere odlučio provesti u Jadranu iz Herceg Novog, a konačni oproštaj će biti na Olimpijskim igrama u Riju. Inače, Janović je prvi stranac kojemu je Jug prije dvije godine odlučio produžiti ugovor, a Crnogorac se nakon četiri sezone u klubu zahvalio svima naglasivši kako je Dubrovnik njegov drugi dom.

U slaganju nove momčadi na najvećim će kušnjama biti trener Vjekoslav Kobeščak, no uvijek je lakše slagati ekipu punu talenta. O povratku Mare Jokovića Kobeščak je izjavio kako se igrač nakon dvije sezone provedene u Italiji vraća još bolji.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.