Matjaž Kek nakon poraza: “Nisam napravio prave odluke, cijeli susret nam je nešto nedostajalo“

Matjaž Kek nakon poraza: “Nisam napravio prave odluke, cijeli susret nam je nešto nedostajalo“

Foto: www.nk-rijeka.hr

Rijeka je sinoć poražena od grčkog AEK-a s 2:1 te tako nije upisala svoje prve bodove u grupnoj fazi natjecanja Europske lige. Na Rujevici je grčka momčad bila bolja i opasnije i zasluženo slavila.

“Mislim da je AEK bio bolji za jedan gol i rekao bih da nismo bili pravi, ni dovoljno agresivni. Gosti su bili prvi na svim odbijenim loptama, dobivali sve duele i koristili svoje prigode više od nas. Iskreno, ni moje odluke nisu bile dobre jer stvari nisu ispale kako sam zamišljao. No, idemo dalje, pred nama je Hajduk i nemamo puno vremena razmišljati o porazu. Iako, ne mogu se oteti dojmu da nam je cijelu utakmicu nešto falilo“, izjavio je trener Riječana Matjaž Kek nakon utakmice.

Osvrnuo se Slovenac i na formaciju i nova pojačanja:

“Na kraju su imali više veznih igrača od nas, Livaja nam je radio velike probleme pa je njihov kapetan ostajao sam. Trebali smo biti puno kvalitetniji, a možda sam trebao susret započeti s tri igrača u vezi. Moramo pod hitno popraviti branjenje kod prekida. Što se tiče pojačanja teško mi je reći nakon nekoliko treninga, neki su nespremni, no tako je to uvijek bilo u Rijeci i tako će i biti“.

Za kraj je zaključio da je bila dobra stvar da nije u igru uveo Mavriasa: “Razmišljao sam dosta o njemu, no nije igrao punih pet mjeseci i utakmica protiv Cibalije ga je izmorila. Kockao sam se i odlučio ga izostaviti iz igre. No ostali igrači su htjeli pobijediti, borili se i dali sve od sebe, ali AEK je danas jednostavno bio bolji za taj jedan gol“.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.