Mato Stanković nakon šokantnog poraza: “Teško je govoriti kako dalje”

Mato Stanković nakon šokantnog poraza: “Teško je govoriti kako dalje”

Hrvatska je propustila ostvariti šesti plasman na Europsko prvenstvo od proglašenja neovisnosti.

Mato Stanković/Foto: hns-cff.hr - Drago Sopta

Izbornik hrvatske futsal reprezentacije Mato Stanković bio je vrlo nezadovoljan drugim poluvremenom susreta protiv Francuske u Dubrovniku koji je koštao Hrvatsku plasmana na Europsko prvenstvo u Sloveniju.

“Nismo odigrali momčadski, već smo individualno završavali akcije. Teško je sad govoriti kako dalje”, kazao je Stanković nakon susreta koji je igran u utorak navečer.

Reprenzetativac Dario Marinović izjavio je kako je ovaj poraz jedan od najtužnijih trenutaka njegove karijere.

“Ne znam zašto već duže razdoblje padamo kvalitetom. Ne znam je li to pitanje kvalitete igrača ili stručnog stožera. Imamo kvalitetu kakve nismo ni svjesni, a padamo u igri. Bio sam uvjeren da ćemo biti na Euru gdje bi se nadali odličnom rezultatu. Jednostavno smo morali proći ovu Francusku. Razočarali smo, žao mi je”, rekao je Marinović.

Hrvatska je u Dubrovniku dvaput vodila dva puta vodila rezultatom 1:0 i 2:1, ali su Francuzi iskoristili velike pogreške hrvatske obrane. Šesnaest sekundi prije kraja Hrvatska je izjednačila na 4-4, ali je potom u očajničkom pokušaju da postigne pobjednički gol koji bi ih odveo na EP ostavila previše prostora Francuzima, koji zabijaju za 4-5.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.