Maxwell: “Želio bih Messija u PSG-u”

Maxwell: “Želio bih Messija u PSG-u”

Bivši Barcelonin branič, Brazilac Maxwell, izjavio je kako bi želio ponovno igrati s Lionelom Messijem - ovoga puta u PSG-u...

Lionel Messi/Foto: commons.wikimedia.org

Spekulacije koje se posljednjih nekoliko tjedna sve češće spominju u kontekstu Lionela Messija dobile su danas novo poglavlje. Bivši Barcelonin branič Maxwell izjavio je kako ne bi imao ništa protiv da njegov put prelaska s Nou Campa u svlačionicu PSG-a uskoro slijedi i ponajbolji nogometaš svijeta.

Maxwellu nije bilo teško izdvojiti svog najboljeg nogometaša svih vremena. “Teško je reći tko je najbolji igrač protiv kojeg sam igrao, budući da sam imao sreću sučeliti se mnogim sjajnim igračima. No, Leo Messi jedno mi je vrijeme bio suigrač, igrao sam i nasuprot njemu i za mene je on najbolji igrač svih vremena.”

Premda se Argentinac svojski trudi demantirati nagađanja o eventualnom rastanku s voljenim klubom, mnogi se i dalje napinju savjetovati mu ‘toliko potrebnu’ promjenu sredine. “Kada bi PSG dobio prigodu uvjeriti bilo kojega igrača na dolazak na Park prinčeva, osobno bih svakako potpisao Messija. Svoje vrijeme u Barceloni pamtim samo po najljepšim stvarima – bilo mi je veliko zadovoljstvo svakodnevno trenirati i žvivjeti sa fantastičnim igračima. Tako nešto nikada se ne zaboravlja”, ističe 33-godišnji Brazilac.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.