Mayweather: “Pacquaio je loš gubitnik i kukavica, više ne želim revanš”

Mayweather: “Pacquaio je loš gubitnik i kukavica, više ne želim revanš”

Floyd Mayweather promijenio je odluku oko već poslovično dogovorenog revanša s filipinskim borcem Mannyjem Pacquiaom...

Floyd Mayweather i Manny Pacquiao/Foto: Gettyimages

Floyd Mayweather nije baš najbolje primio opravdanja filipinskog borca Mannyja Pacquiaoa, kojega je pobijedio jednoglasnom sudačkom odlukom u ‘Meču stoljeća’.

Pacquiao je prvo izjavio kako mu Komisija nije dopustila uzimanje injekcije za bolno rame, zbog čega nije mogao odraditi neke serije udaraca, a potom i da je bio uvjeren kako je učinio dovoljno za trijumf.

Mayweather mlađi poslije meča je priznao kako bi volio revanš, no sada je ipak promijenio ploču. “Predomislio sam se, više ne želim novu borbu jer je Pacquiao loš gubitnik i kukavica”, oštar je najbolji boksač današnjice.

Eventualan ponovljeni ‘Meč stoljeća’ trebao se održati odmah nakon Filipinčeva oporavka, no sada je vjerojatnije da se ipak neće uopće održati. “Ne želim da javnost nasjeda na potpune gluposti o kojima se sada govori. Manny je poražen i jako dobro to zna. Izgubio je moje poštovanje, a osim toga i nisam uočio nikakve probleme s ozljedom. Bio je brz s obje ruke i solidno je udarao. Isprike, isprike”, zaključio je Mayweather.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.