Meč stoljeća: Je li Manny Pacquiao nezasluženo izgubio?

Meč stoljeća: Je li Manny Pacquiao nezasluženo izgubio?

Meč stoljeća postao je, prema mnogima, prijevara stoljeća...

Manny Pacquiao/Foto:Gettyimages

Dugo će se još vući ‘repovi’ iza pompozno najavljivanog ‘ Meča stoljeća’. Brojni zaljubljenici u boks istaknuli su ogorčenje kvalitetom, ali i ishodom meča između Floyda Mayweathera i Mannyja Pacquiaoa, a na vidjelo izlaze i neke pojedinosti borbe koje su mogle utjecati i na konačan rezultat.

Menadžer Filipinca Bob Arum krivnju je svalio na Sportsku komisiju Nevade, otkrivši kako su Pacquiaou uskratili injekciju protiv bolova za njegovo ozlijeđeno rame.

“Dugo će vremena trebati da dogovorimo eventualni uzvrat jer Manny ima ozlijeđeno rame. Razočarani smo odlukom Komisije, koja je odbila ono što smo ranije dogovorili i na što smo pristali”, potužio se Arum.

Pacquiao je i sam potvrdio kako se borio s bolnim ramenom, a ne samo Mayweatherom, a otkrio je i kako je bio zbog toga na rubu otkazivanja meča. “Bol u ramenu počeo sam osjećati negdje oko treće runde, no stanje se u jednom trenutku naglo poboljšalo”, rekao je filipinski boksač.

Nije trebalo proći mnogo vremena da se oglase i legende ovoga sporta. Borba se nimalo nije svidjela ni Mikeu Tysonu. “Ovo smo, dakle, čekali pet godina? Nisam oduševljen”, napisao je Tyson na društvenim mrežama.

Svoje je rekao i deseterostruki svjetski prvak i zlatni olimpijac Oscar De La Hoya. “Možda sam staromodan, ali volim kad navijači zapravo dobiju ono za što su platili – borbu u kojoj ima neke akcije”, oglasio se na Twitteru.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.