MEČ STOLJEĆA! Objavljen datum meča između Mayweathera i McGregora

MEČ STOLJEĆA! Objavljen datum meča između Mayweathera i McGregora

Foto: Facebook Conor McGregor

Tjednima se nagađa točan datum povijesnog boksačkog meča, a danas je datum i  službeno  potvrđen, meč između Floyda Mayweathera (40)  Conora McGregora (28) na rasporedu je  26. kolovoza u Las Vegasu. 

Jedna od najvećih borbi u sportskoj povijesti održat će se u ‘T-Mobile Areni’ u Las Vegasu. Arena može primiti 20 tisuća gledatelja, a ulaznice za povijesni meč planut će u par minuta. Prema kladionicama veliki favorit za pobjedu je Floyd Mayweather koji ipak u ring ulazi s više boksačkog iskustva od McGregora, koji dolazi iz UFC-a.

Iako je McGregor više puta isticao kako u ring ne ulazi zbog zarade, već zbog želje za pobjedom, ipak će Mayweather više zaraditi u ovome meču. Naime, Mayweather će dobiti 100 milijuna dolara, dok će s druge strane McGregor zaraditi 80 milijuna dolara, ali određeni postotak ide UFC-u.

‘Nitko ne zna što dolazi. Vjerujte mi što govorim, rekao je McGregor u ožujku. ‘Kada uđem u ring, šokirat ću cijeli svijet. Vjeruj te mi. Uvjeren sam u pobjedu.’

Mayweather u ring ulazi s nevjerojatnim rekordom od 49-0. Iskustvo je na strani Mayweathera, ali McGregor je puno mlađi, 12 godina od svog protivnika, zbog toga mu neki daju prednost u odnosu na Mayweathera. I McGregor je nekada nosio boksačke rukavice, naime, Irac je u mladosti bio boksački prvak u svojoj zemlji.

 

THE FIGHT IS ON.

Objavu dijeli Conor McGregor Official (@thenotoriousmma)

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.