Medić: “Očekujemo neke transfere”

Medić: “Očekujemo neke transfere”

Zagreb će uskoro prodati najmanje jednog igrača...

Foto: commons.wikimedia.org/

Zagreb u dobrom raspoloženju dočekuje novu sezonu. Trener i predsjednik Dražen Medić je sa pomoćnicima Vincetićem i Francetićem odradio dobre pripreme, ali Zagreb će uskoro ostati bez nekih igrača. Odlasci Jurendića i Štigleca nisu donijeli dovoljno financijskih sredstava. Medić je izjavio za Goal.com: “Tijekom sljedećih dana će neki od naših igrača ostvariti transfer. Sve je blizu realizacije i uskoro ćemo znati koga ćemo prodati. Imamo ponude za šest ili sedam igrača i neki će sigurno otići. Kad napravimo prvi transfer vidjet ćemo dali moramo prodati još nekoga. Naravno da sve ovisi o financijama.”

Nastavio je: “Ne bi sad javno spominjao imena, ali svi znate koji su se igrači istaknuli prošle sezone. Livaković ima ponuda i vidjet ćemo razvoj situacije. Oko njega razgovaram sa Zdravkom Mamićem, ali nemojte prerano zaključiti da je transfer blizu dogovora.”

Zaključio je: “U prvom kolu ćemo vidjeti dali smo se dobro pripremili. Za sad smo ostali bez Jurendića i Štigleca, no doveli smo nekoliko zanimljivih igrača. Vjerujem da ćemo opet imati dobru momčad. U prijateljskim utakmicama smo imali dobrih i loših perioda. Nije loše, no uvijek se može bolje.”

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.