Medico i HNK Rijeka udružili snage

Medico i HNK Rijeka udružili snage

"Vrhunska zdravstvena skrb i vrhunski sport idu ruku pod ruku“, istaknuto je na današnjoj press konferenciji.

Riječki nogometni šampion potpisao je u utorak ugovor o suradnji i partnerstvu sa renomiranom zdravstvenom ustanovom Specijalnom bolnicom Medico. Riječ je o ugovoru kojim će riječki Medico u narednoj godini pružiti zdravstvenu podršku svim selekcijama kluba.

“Vrhunska zdravstvena skrb i vrhunski sport idu ruku pod ruku, zbog čega Specijalna bolnica Medico podržava perjanice riječkog sporta poput HNK „Rijeka“, VK „Primorje“, jedriličara Vedrana Kabalina“, istaknula je Nevenka Kovač, ravnateljica specijalne bolnice Medico.

Sukladno krilatici „Zajedno smo Rijeka!“,  ravnateljica Nevenka Kovač naglasila je da će se Medico brinuti ne samo za zdravlje svih selekcija kluba, već i za sve njegove zaposlenike te članove Kluba koji će moći povoljnije ostvarivati zdravstvene usluge u Medicu. Vjeruje kako će ova suradnja NK Rijeku, kao srce grada, učiniti još jačim.

Prisutnim novinarima obratio se generalni direktor HNK Rijeka, Vlado Čohar koji je istaknuo kako je od iznimne važnosti da se dva jaka riječka i hrvatska brenda povežu te da na taj način stvaraju nove velike uspjehe.

“Jako nam je važno da ste prepoznali naš slogan „Zajedno smo Rijeka“ kojeg sada širimo i na cijelu Hrvatsku sa željom da budemo pokretači jedne pozitivne energije”, rekao je Čohar te naglasio da će najveći benefit od ove suradnje imati igrači HNK Rijeka.

Kako šampionski poduhvati idu ruku pod ruku, tako i ova suradnja podiže društveno korisno djelovanje i poslovnu suradnju na novu razinu.

“Medico i HNK Rijeka surađuju već dugi niz godina te je ovo primjer kontinuiranog zajedničkog rada”, naglasio je Emil Bratović, predsjednik Upravnog vijeća Specijalne bolnice Medico.

“Dugo godina smo čekali i dočekali šampiona. Na isti način se i Medico gradi već 26 godina te možemo reći da smo i mi šampioni u zdravstvu. Iznimno sam zadovoljan što se naša dugogodišnja suradnja okrunila ovakvim ugovorom o partnerstvu”, rekao je Bratović.

Na kraju je i kapetan hrvatskog prvaka Mate Maleš izrazio zadovoljstvo suradnjom rekavši kako je osobno puno puta bio u Medicu te da se bolje i ugodnije osjeća znajući kako jedna ovakva bolnica stoji uz NK Rijeka.

Primjer je ovo jačanja riječkog kolektivnog duha koji potiče hvalevrijedne promjene i slijedom kojeg se ostvaruju uspješne društveno korisne suradnje lokalnog karaktera.

Kao što je Medico lider privatnog zdravstva u regiji, tako je i HNK Rijeka kolektiv od velike važnosti ne samo za grad Rijeku, već i za čitavu regiju te oboje predstavljaju ponos građana Rijeke.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.