Medveščak dogovorio ostanak Perkovicha i Glumca

Medveščak dogovorio ostanak Perkovicha i Glumca

Osim produženja ugovora Mikeu Glumcu i Nathanu Perkovichu, dogovoren je i dolazak ruskog igrača na probu u medvjeđi brlog.

Foto: www.medvescak.com

Nathan Perkovich i Mike Glumac i sljedeće će sezone braniti boje Medveščaka u KHL-u. Za igrače koji su ove godine debitirali i za hrvatsku hokejašku reprezentaciju Lijepa naša i Zagreb su drugi dom.

Perkovich će u medvjeđem brlogu igrati i četvrtu sezonu zaredom nakon dolaska 2012. godine od kada bilježi sve veću minutažu i efikasnost kako vrijeme prolazi. Perkovich je na Svjetskom prvenstvu Divizije I skupine B igrao vrlo dobro postigavši četiri pogotka uz dvije asistencije čime je postao jedan od nositelja izabrane vrste.

Sam Perkovich vrlo je zadovoljan što će i četvrtu godinu provesti u Zagrebu jer kako naglašava, hokejaši često mijenjaju sredinu i pravi je raritet da jedan igrač četiri sezone provede u istom klub.

I Mike Glumac ostati će starosjedioc u Medveščaku. Igrač koji je također debitirao za reprezentaciju ove godine, važna je karika Medvjeda i veliki UNICEF-of ambasador koji pomaže mnogoj djeci diljem Hrvatske u sklopu programa u koji je uključen i Medveščak.

Perkovich i Glumac cijelo ljeto pokušavaju ostati u formi pošto sezona Medvjeda ove godine počinje vrlo rano, odnosno 26. kolovoza. Samim time, predsezona počinje već u mjesecu srpnju. Osim ovih dobrih vijesti, Medveščaku se priključio i ruski branič Maksim Topol koji će se u probnom razdoblju pokušati nametnuti treneru Dwyeru, a do sada je igrao u drugoj ruskoj ligi.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.