Medveščak na turniru u Straubingu

Medveščak na turniru u Straubingu

Medveščak nastavlja s pripremnim utakmicama...

Foto: www.medvescak.com

Medveščak ovog vikenda na turniru u Straubingu od 14. do 16. kolovoza nastavlja pripreme za treću KHL sezonu. Prošlog tjedna su upisane pobjede uz odličnu igru protiv Banske Bystrice i Slovana. Prošle sezone je naša momčad na kvalitetnom turniru osvojila treće mjesto, a sad će to biti posljednje gostujuće provjere prije početka sezone.

Mark Katić je izjavio: “Vjerujem da ćemo osvojiti turnir. Prije godinu dana smo bili drugi, ali sada želimo biti prvi. Očekujemo pobjede i što je moguće bolju pripremu za sezonu. Tijekom tjedna smo popravili neke pojedinosti u igri i moje mišljenje je da smo još spremniji.”

Medveščak sutra igra protiv Nürnberg Ice Tigersa, a rezultati oba polufinala odredit će protivnika za nedjeljnu utakmicu. U redovima Ice Tigersa igraju bivši igrači Medveščaka Kurtis Foster, Kyle Klubertanz i Brandon Segal.

Stefano Giliati misli: “Jako sam nestrpljiv. Igrači koji su prošle sezone bili u momčadi rekli su mi da je na turniru bilo jako zabavno. Idemo osvojiti turnir i dodatno napredovati kao momčad, ali želimo i uživati u gradu i zemlji. Vjerujem da je to odlična prilika za dodatno stvaranje momčadskog duha. Konstantno napredujemo i bit će zanimljivo vidjeti na kakvoj smo razini. Vjerujem da smo svakog dana sve kvalitetniji. Naporno radimo jer želimo dobro igrati. Također se mi igrači upoznajemo međusobno i s trenerom.”

Idućeg tjedna na rasporedu su prijateljske utakmice u Domu sportova protiv KAC-a 19. kolovoza i dva dana kasnije protiv Villacha.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.