Medveščak ostao bez glavnog trenera i sportskog direktora koji je odstupio s dužnosti

Medveščak ostao bez glavnog trenera i sportskog direktora koji je odstupio s dužnosti

Sljedeća utakmica trebala bi se igrati u petak protiv češkog Znojma.

Foto: Medvescak.com

Prvi trener, a ujedno i sportski direktor KHL Medveščaka Aaron Fox odstupio je sa svojih dužnosti u klubu, objavio je klub na svojim službenim stranicama.

“Zbog trenutne situacije u klubu odstupio sam sa svoje dužnosti sportskog direktora i glavnog trenera. Želim zahvaliti klubu na ovoj prilici koju su mi pružili. U Zagrebu sam zajedno s obitelji izgradio dom i ovaj klub će zajedno s navijačima ostati zauvijek dio mene. Ostat ću ovdje podržati klub, igrače i tim u ovoj situaciji u onim prilikama i na one načine kako to budem mogao”, izjavio je Fox.

Uz Foxa s dužnosti su odstupili i njegovi pomoćnici Douglas Bradley i Carter Beston Will. Momčad je preuzeo dosadašnji trener druge momčadi Daniel Kolombo kojemu će pomoćnik biti Bruno Bregant.

“Nije lako preuzeti prvu momčad u ovome trenutku no činim to zbog kluba. Sigurno je kako ćemo dati sve od sebe i s onim što budemo imali pokušat ćemo što bolje je moguće završiti ovu sezonu”, riječi su novog glavnog trenera.

Medveščak se nalazi na pretposljednjem 11. mjestu EBEL lige, a sljedeću utakmicu trebali bi igrati u petak u Domu Sportova protiv Znojma.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.